Få skraplotter helt gratis

By | April 8, 2014

Tjenare. Som en liten välkomstfest här på Spel och Odds så tänkte vi ge våra läsare chansen att få skraplotter gratis. Vi kommer inom snar framtid presentera en tävling där deltagarna kommer ha chansen att vinna 10 stycken Tialotter. Tialotten distribueras av Svenskaspel och är en enkel skraplott där du har chansen att vinna 100 000 kronor. Precis som namnet antyder så kostar en lott tio kronor och du kan antingen köpa lotterna eller hos ditt spelombud.

Lotten fungerar på samma sätt som den mer kända trisslotten. Målet är att skrapa fram tre lika belopp och om du gör du så har du vunnit. Enkelt va? Tyvärr verkar det vara lite problem med svenskaspels webbplats när det här skrivs, så jag har tyvärr inte kunnat kolla upp exakt hur vinstplanen ser ut för Tialotter. Men en snabb googling berättar att det är vinst på ungefär var tredje Tialott. Du kan ju själv räkna ut vad det betyder den lyckliga personen som vinner 10 stycken Tialotter i den kommande tävlingen.

Att vi valde tialotter har en enkel anledning, de är lätta att skicka ut och lätta att få tag i. Ur ett rent ekonomiskt perspektiv så borde vi vänt oss till de onlinebaserade spelbolagen. Spelbolag som Betsson, Unibet och Betsafe har ett stort utbud av skraplotter med större vinster och högre återbetalning än de statliga varianterna. Det här är ett återkommande tema inom spelvärlden. Svenskaspel är väldigt tillgängligt, men tyvärr så är förutsättningarna ganska mycket sämre om man väljer att spela med dem istället för hos ett casino som är licensierat utomlands. Det här är en avvägning som du som spelare måste göra innan du väljer spelbolag. Är det värt att ge upp relativt mycket i förväntat värde för att kunna få sitta med en lapp i näven och hytta åt Marcus Hellner när han går in holmenkollens vägg.