Så fungerar drömvinsten hos Svenska spel och vad har folk vunnit

Drömvinsten introducerades hos Svenska Spel år 2005 och blev genast omtyckt av spelare. Det är ett spel som läggs till på vanliga Lotto för att få chansen att vinna extra mycket pengar. Att vinna är såklart ovanligt, därför är vinstsumman så stor, men det ger en extra spänning under spelets gång. Storleken på vinsten är… Read More »

Eurolotto

Eurolotto är ett spel för den som verkligen vill vinna stort – här snackar vi rejäla jackpotts på flera hundra miljoner som bara väntar på en lycklig vinnare. Eurolotto är ett klassiskt lotterispel som bygger på tur och att man har slumpen på sin sida. Spelet lanserades i februari år 2004 som ett samarbete mellan… Read More »

Vinn 10 stycken tialotter

Vi kommer köra en hel del tävlingar här på Spel och Odds. Vi vill skapa en trevlig gemenskap på sajten och hoppas kunna uppmuntra till diskussioner och kommentarer. Vi börjar lite lätt med att ge er chansen på att vinna ett fint pris värt 100 spänn. Vi kommer att lotta ut tio stycken tialotter till… Read More »

Få skraplotter helt gratis

Tjenare. Som en liten välkomstfest här på Spel och Odds så tänkte vi ge våra läsare chansen att få skraplotter gratis. Vi kommer inom snar framtid presentera en tävling där deltagarna kommer ha chansen att vinna 10 stycken Tialotter. Tialotten distribueras av Svenskaspel och är en enkel skraplott där du har chansen att vinna 100… Read More »